Home  |  Contact  
 
 

Recycling van levensmiddelen

Kwaliflex is actief in food recycling, drank recycling, biovergisting en diervoeders. Als dochterbedrijf van de Smits-groep is het een familiebedrijf waar kwaliteit, flexibiliteit en ontzorging voorop staan in onze dienstverlening. Kwaliflex maakt samen met de klant een analyse van de kwaliteit en kwantiteit van haar reststromen. Op basis van deze analyse adviseert Kwaliflex over de mogelijkheden om deze reststromen te verwaarden tot grondstoffen.
Circulaire Voedsel Verwerking

Food Recycling

Kwaliflex is in staat om alle reststromen uit de voedingsindustrie binnen de eigen organisatie uit te pakken en te verwerken. Hierdoor is 100% traceability te waarborgen en is de klant verzekerd dat het product niet meer te reproduceren is. Denk hierbij aan voedsel verwerking als brood, zoetwaren, groente, vlees, vis, vet etc.

Drank Recycling / Cbron

Als één van de weinige is Kwaliflex in staat om alle dranken binnen de eigen organisatie uit te pakken en te verwerken. Hierdoor kunnen haar klanten ook daadwerkelijk de garantie krijgen dat het product nooit meer op de markt verschijnt. Denk hierbij aan drank verwerking als bier, fris, wijn, zuivel etc.

Biovergisting

Onderdeel van het streven naar duurzaam ondernemen is de productie van biogas middels de biogasinstallatie op Landgoed "De Princepeel". In deze Biovergister van Kwaliflex vindt anaerobe biovergisting van biomassa plaats, deze biomassa bestaat uit organisch afval welke vrijkomt uit de food recycling en drank recycling.

Diervoeders

Kwaliflex heeft de mogelijkheid om reststromen afkomstig van de food recycling of drank recycling in de vorm van diervoeders te verwaarden. Voorwaarde is dat het product GMP+ is gecertificeerd.

Garanties

Doordat Kwaliflex alle productstromen binnen de eigen organisatie verwerkt en gebruik maakt van eigen logistiek en eindverwerking, kunnen zij de klant onderstaande garanties bieden.

  • Waterdicht proces: garantie dat product nooit meer op de markt verschijnt
  • 100% traceerbare verwerking
  • Afname garantie
  • Bijdrage aan de Co2 reductie
  • Gecertificeerde verwerking van douane goederen
  • Een gecertificeerd kwaliteitmanagementsysteem volgens ISO 9001 en GMP+
  • Korte doeltreffende communicatielijnen

         
Kwaliflex BV
Molenstraat 40
5446 PL Wanroij
T:+31 (0)485 476 232
E: info@kwaliflex.nl
Home
Organisatie
Food recycling
Drank recycling
Biovergisting
Diervoeders
Certificering en autorisatie
CO2 reductie
Contact
Algemene voorwaarden
Privacystatement
© Kwaliflex, 2019
Kwaliflex BV staat ingeschreven
bij de Kamer van koophandel
onder nummer 16073482