Home  |  Contact  
 
 

 


Missie en beleid

Mission statement
“Wij voorzien in de behoefte van een betrouwbare partner in food- en drank recycling, waarin wij onze klant op maat bedienen met duurzame oplossingen en services. Het is onze doelstelling is om tot partnership te komen, waarbij leveranciers gebruik kunnen maken van ons netwerk en expertise.“ 

Betrouwbaar, Flexibel en Gemak
Klanten kunnen rekenen op de voordelen van een betrouwbare en flexibele partner met korte doeltreffende communicatielijnen. Door regelmatig leverancierscontact streven wij naar een duidelijk inzicht in de vaak specifieke wensen van onze klant, zowel op het gebied van recycling, reststroom inventarisatie en logistiek.

Individuele verantwoordelijkheid, ondernemerschap en betrokkenheid

Kwaliflex streeft naar een bedrijfscultuur die individuele verantwoordelijkheid, ondernemerschap en betrokkenheid ten aanzien van de gehele organisatie stimuleert. Dit wekt een innovatieve omgeving en een prettige zakelijke cultuur, gericht op groei en continuïteit.

Kwalifex richt zich op medewerkers betrokkenheid en tevredenheid door middel van een gedegen personeelsbeleid. Kwaliflex streeft naar duurzaamheid in al haar zakelijke praktijken in de gehele keten van de food recycling, drank recycling, biovergisting en diervoeders.

         
Kwaliflex BV
Molenstraat 40
5446 PL Wanroij
T:+31 (0)485 476 232
E: info@kwaliflex.nl
Home
Organisatie
Food recycling
Drank recycling
Biovergisting
Diervoeders
Certificering en autorisatie
CO2 reductie
Contact
Algemene voorwaarden
Privacystatement
© Kwaliflex, 2011
Kwaliflex BV staat ingeschreven
bij de Kamer van koophandel
onder nummer 16073482