Home  |  Contact  
 
 

 


Organisatie Kwaliflex

Kwaliflex is opgericht in 1997 en maakt samen met landgoed de Princepeel deel uit tot de bedrijven van familiebedrijf de Smits-groep. Het hoofdkantoor is gevestigd in Wanroij, Nederland. Kwaliflex bestaat uit Kwaliflex food recycling en Kwaliflex waste solutions. Kwaliflex food recycling behoort tot de grotere verwerkers van reststromen afkomstig uit de food en dranken industrie en is één van de grootste Groene stroom leveranciers in Nederland doormiddel van biovergisting. Kwaliflex waste solutions is gespecialiseerd in het pro-actief ontzorgen van de klant voor alle denkbare afvalstromen, middels een total waste management concept.

De bedrijven van de Smits-groep zijn verdeeld over meerdere business units.
De food recycling en drank recycling vormen één unit. De biovergisting en diervoeders zijn twee separate units. Ondanks de verdeling zijn de verschillende units op het gebied van operations, de grondstoffen markt en de in- en verkoop onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De bedrijven in Nederland zijn allemaal gevestigd nabij het landgoed. Het landgoed heeft een oppervlakte van 540 aaneengesloten hectares en vormt vanuit het verleden de basis van de bedrijven van Smits-

Kwaliflex opereert met name in de BENELUX en Duitsland.
In de UK zijn wij actief onder de merknaam QBS (Qualiflex Biproduct Solutions).

  

 

         

         
Kwaliflex BV
Molenstraat 40
5446 PL Wanroij
T:+31 (0)485 476 232
E: info@kwaliflex.nl
Home
Organisatie
Food recycling
Drank recycling
Biovergisting
Diervoeders
Certificering en autorisatie
CO2 reductie
Contact
Algemene voorwaarden
Privacystatement
© Kwaliflex, 2019
Kwaliflex BV staat ingeschreven
bij de Kamer van koophandel
onder nummer 16073482