Streven naar een volledige ontzorging van al uw afvalstromen. Doormiddel van een audit krijgt u inzicht in de verschillende afvalstromen én ontvangt u advies op maat.

Kwaliflex Waste Solutions creëert waarde uit uw bedrijfsafval

...Let's create value

Kosten besparen op uw afvalstromen?

Zijn afvalstromen binnen uw bedrijf een last of een kostenpost? Laat Kwaliflex Waste Solutions u helpen. Wij ondersteunen bedrijven met afvalverwerking en bieden onze klanten een totaaloplossing die ook nog eens kosten bespaart. Hoe we dit doen? Door afvalscheiding, bewerking én een gepaste eindbestemming te vinden. Onze aanpak resulteert in een hogere waarde én opbrengst van uw afvalstromen. Zonder gedoe.

Totaaloplossing voor uw organisatie

Kwaliflex heeft jarenlange ervaring als expert op het gebied van afvalstromen en recycling in de voedsel- en drankindustrie. Wij analyseren uw afvalstromen en bieden een totaaloplossing voor duurzame afvalbeheersing. Daarnaast ontzorgen wij u van alle bijbehorende administratie en leveren een optimale logistieke inrichting voor al uw afvalstromen.

Alleen de beste afvalverwerkingsmethodes

Kwaliflex Waste Solutions is volledig onafhankelijk; hierdoor zijn we vrij om zelf onze afnemers te kiezen. Wij selecteren de beste verwerkingsmethodes en partners voor uw specifieke situatie. Alle afnemers in ons netwerk worden getoetst middels een audit. Op deze manier bent u zeker van een verantwoorde afvalverwerking. Bovendien is de verwerkingsmethode en de eindbestemming van uw afvalstroom hierdoor altijd bekend.

Aanspreekpunt voor alle afvalstromen

Kwaliflex Waste Solutions ontzorgt haar klanten volledig. Wij zijn uw aanspreekpunt voor het gehele proces. Wij bieden u een volledige oplossing op maat en u krijgt één vaste contactpersoon toegewezen voor al uw afvalgerelateerde vragen.

Flexibiliteit & onafhankelijkheid

Klanttevredenheid is voor ons prioriteit. Voor de juiste service stelt Kwaliflex zich volledig onafhankelijk op; wij maken onze keuzes gebaseerd op uw wensen. Onze onafhankelijkheid en ons uitgebreide netwerk, garanderen een veel flexibiliteit en service.

Directe & open communicatie

Kwaliflex Waste Solutions staat voor 100% betrouwbaarheid en hanteert een ‘open boek management’. Alle KPI’s worden continu gemonitord en, in overleg met de klant, inzichtelijk gemaakt. Open communicatie, flexibiliteit en onafhankelijkheid zorgen voor een continue verbetering.

Kiest u al voor preventie, hergebruik en recycling van uw afval?

Afval wordt nog te vaak verbrand of vernietigd; ongewenst én onaantrekkelijk. Met een efficiënte inrichting op bedrijfslocaties, verminderen we afval bij de bron. Door écht te kijken naar de waardevolle grondstoffen van uw afvalstromen, benutten we alle potentie. Levert u uw bedrijfsafval aan ons? Dan levert u nieuwe grondstoffen aan de industrie en sluiten we samen de kringloop. Nuttig voor uw portemonnee én uw MVO-doelstellingen!