Het is ons streven om uw bedrijf volledig te ontzien van alle activiteiten gerelateerd aan afvalstromen. Door middel van een audit maken we de verschillende afvalstromen inzichtelijk en geven hierbij een advies op maat.

Kwaliflex Waste Solutions creëert waarde uit uw bedrijfsafval

...Let's create value

Kosten besparen op uw afvalstromen

Vormen van afvalstromen binnen uw bedrijf een last of een kostenpost? Wij beloven dat u in alle opzichten fors kunt besparen! Door de afvalstromen vanaf de bron doelgericht te scheiden, te bewerken en een juiste eindbestemming te verzorgen zal de waarde van de afvalstromen bij u op locatie ontstaan. Kwaliflex Waste Solutions zal dit alles voor uw bedrijf inregelen waardoor de waarde volledig ten gunste komt van u als klant.

Totaal oplossing voor uw organisatie

Kwaliflex is dankzij haar jarenlange ervaring expert op het gebied van afvalstromen en recycling in de voedsel- en drankindustrie. Wij analyseren uw afvalstromen en bieden een totaal oplossing voor duurzame afvalbeheersing. Daarnaast ontzorgen wij u van alle bijbehorende administratie en leveren een optimale logistieke inrichting voor al uw afvalstromen.

Alleen de beste verwerkingsmethodes

Kwaliflex Waste Solutions is volledig onafhankelijk: wij zijn niet verbonden aan bepaalde afnemers en zullen enkel de beste verwerkingsmethodes en partners voor u selecteren. Wij waarborden een verantwoorde verwerking door alle afnemers binnen ons netwerk te auditen. Zo is de precieze verwerkingsmethode en eindbestemming van uw afvalstroom altijd bekend.

Aanspreekpunt voor alle afvalstromen

Kwaliflex Waste Solutions ontzorgt haar klanten volledig. Wij zijn uw aanspreekpunt voor het gehele proces. Wij bieden u een volledige oplossing op maat en u krijgt één vaste contactpersoon toegewezen voor al uw afvalgerelateerde vragen.

Hoge flexibiliteit / onafhankelijke benadering

Klanttevredenheid staat bij Kwaliflex hoog in het vaandel. Om de juiste service te kunnen bieden stelt Kwaliflex zich volledig onafhankelijk op en maakt haar keuzes gebaseerd op de wensen van de klant. Vanwege deze onafhankelijke opstelling en het uitgebreide netwerk is een hoge flexibiliteit gegarandeerd met een hoge servicegraad als gevolg.

Directe & open communicatie

Kwaliflex waste solutions staat voor 100% betrouwbaarheid en hanteert daarbij open boek management. Alle KPI’s worden continu gemonitord en in overleg met de klant inzichtelijk gemaakt. Als gevolg van het toepassen van open book management in combinatie met de hoge flexibiliteit  en onafhankelijke opstelling kunnen continue verbeteringen worden bewerkstelligd.

Samen gaan we voor: preventie, hergebruik en recycling in plaats van vernietiging

Wij streven ernaar zo weinig mogelijk bedrijfsafval te laten verbranden of vernietigen. Door een efficiënte inrichting op locatie ontstaat minder afval bij de bron. Uit de afvalstromen die vervolgens vrijkomen worden zoveel mogelijk grondstoffen ontrokken voor hergebruik en recycling. Zo ondersteunen wij de MVO-doelstellingen van onze klanten.